Ha u sheba ka lekhetlo la pele, thaba e bonahala e le mosebetsi o moholohali 'me ho bonolo haholo ho beha maikutlo a hau ho fihla tlhōrōng, hangata u lebala ka maikutlo a matle ha u nyoloha! Ee, sepheo sa hau sa mant Telemarketing SMS Number Number Data lha e lokela ho ba ho beha linako tsa kopano le ho hlahisa litefello, empa hape u lokela ho kotula melemo ea mohato o mong le o mong oa leeto la ho bapatsa.
Leeto la ho ea fumana nako ea ho ipehela nako e ka ’na ea e-ba hang-hang, empa hape le ka ’na la u nka matsatsi, mohlomong likhoeli, u sebelisa matlotlo ’ohle ao u nang le ’ona.
Mothati oa 1: Lintlha
Mokhahlelo oa pele oa leeto lefe kapa lefe la ho bapatsa o mabapi le data . U ka beha lebitso la hau hantle joang haeba u sa tsebe hore na u lebisitse mang? Ho bohlokoa hore u utloisise bokahohle ba data ea hau, u thehe bareki ba hau mme u be le profil ea li-account tsa hau. Ho tseba bamameli ba hau ho tšoana le ho fihla kampong ea motheo!

Mothati oa 2: Temohisiso
. Ke mothating ona moo o qalang ho hlahisa li-account tsa hau, ho sekaseka boholo ba likonteraka tse teng le ho etsa lipatlisiso tsa bamameli ba hau. U hloka ho utloisisa hore na tebello ea hau e hokae potolohong ea bareki; na li loketse ho rekisetsoa? Na ba na le tlhoko? Na e ka ba ho loketseng haholoanyane ho ba hōlisa? Bakeng sa mafapha ka bobeli a thekiso le a mebaraka, nako ke ea bohlokoa, kahoo o ka sebelisa lisebelisoa tsa hau esale pele ho tšoaneleha kapa ho fana ka menyetla leha e le efe eo ka mabaka a mang a neng a ke ke a phahamisetsoa ho etella pele. Joalokaha re buile ka blog ea rona 'Mecha ea litaba ea sechaba e fana ka telemarketing bophelo bo bocha ', sebelisa hamolemo tlhahisoleseling e fumanehang habonolo 'me u e sebelise molemong oa hau. LinkedIn ke mokhoa o motle oa ho hokahana le litsebi tse nang le kelello e ts'oanang 'me ke mokhoa o sebetsang oa ho futhumatsa mohala o batang.