AHA! Oge JavaScript SEO: Okwu 8 JS SEO nkịtị & Otu esi emeri ha

Buy Database Forum Highlights Big Data’s Global Impact
Post Reply
soniya55531

AHA! Oge JavaScript SEO: Okwu 8 JS SEO nkịtị & Otu esi emeri ha

Post by soniya55531 »

The "Learn JavaScript for SEO Cohort" bụ nnwale mmụta otu nke Sam Torres nke anyị na-eduzi na njikọ ndị ọzọ sitere na ndị inyom anyị hụrụ n'anya na Tech SEO obodo . Ihe na-esonụ bụ ngosipụta ikpeazụ, e dekọrọ edekọ nke mmụta otu ahụ, dịka Sam duziri. N'ime ya, anyị ga-enyocha okwu 8 na-emekarị na Javascript SEO nke anyị zutere n'onwe anyị - yana otu esi edozi ha.

Tebulu ọdịnaya

Ọ dị mma - yabụ nke a bụ naanị ihe m na-etinye Ndepụta nọmba ekwentị mkpanaaka ziri ezi ọnụ maka ndị otu gbasara ihe m gbabara na ya, ihe m na-ahụ. Kwesịrị ịnwale ma nyere aka! Ya mere enwere m olileanya na ọ ga-eme, ma ọ bụrụ na ọ bụghị, a na m arịọ mgbaghara.

Yabụ naanị ụfọdụ ihe ị ga-ama gbasara nke a. Yabụ na, dịka m kwuru, nke a bụ nchịkọta nke ahụmịhe m, ihe ndị m na-agbabakarị n'ime. A na-echekarị ya site na SEO mbụ, na obere m "yiri okpu onye nrụpụta m".

Ihe Ngosipụta a bụ na ọ bụghị
Kedu ihe ngosi JS SEO a bụ na ọ bụghị
Ndegharị vidiyo:

M ga-agwa gị, ọ gaghị enyere gị aka ịmụta mmepe Javascript, ọ bụghị ntụnyere usoro dị iche iche, ọ naghị ekpuchi isiokwu niile nwere ike ime, nke ahụ ga-abụ ihe na-agaghị ekwe omume. Mgbe ahụ enwere ike inwe mmejọ. Ya mere, ihe ndị a bụ naanị ihe na-abara m uru. Mana ọ pụtaghị na ha zuru oke. Na kwa ihe na-emelite - yabụ ọ bụrụ na anyị na-ezo aka na nke a n'ime otu afọ, ihe nwere ike ịdị iche. Yabụ naanị - ka ị mara.

Ederede slide:

Kedu ihe ngosi a bụ:

Nchịkọta nke ihe m mụtara/ahụmahụ
Ajụjụ ma ọ bụ njehie nkịtị m gbabara na ya, yana azịza m chọtara maka ha na-arụ ọrụ n'oge ahụ
N'efu
Enyere ụzọ maka SEO
Ihe ngosi a abụghị:

Ntuziaka maka ịmụ mmepe JavaScript
Ntụle nke JS Frameworks
Na-agbasa ma ọ bụ na-agbakọta niile
Na-adịghị ada ada
JS Frameworks Anyị na-akparịta ụka
JaveScript frameworks anyị na-akparịta ụka na gburugburu SEO
Ndegharị vidiyo:

Image

N'ihe gbasara usoro anyị ga-elele anya, anyị ga-eleba anya - Ana m akpọ ya Javascript ntọala, ọ na-abụkarị saịtị JavaScript, ma ọ bụ na mmepe, anyị na-akpọkarị "Vanilla JavaScript." Meghachi omume, mgbe ahụ, ha nwere ngwá ọrụ a na-akpọ Gatsby. Ma mgbe ahụ, anyị ga-ekwu maka Angular na Vue.

Ya mere React, Angular, na Vue bụ usoro ntọala Javascript atọ kachasị ewu ewu. Mana enwere ọtụtụ ma ọ bụrụ na ọ bụghị ọtụtụ narị ndị ọzọ. Achọrọ m ikpuchi atọ ndị a, ebe ọ bụ na ndị a bụ ndị anyị ga na-agba ọsọ dị ka SEO - ndị na-agafe saịtị Javascript.

Ederede slide:

Frameworks anyị na-atụle:

Ntọala JS
Meghachi omume (na Gatsby)
Angular
Vue
Biko mara na enwere ọtụtụ JS Frameworks - ndị a bụ naanị ndị m kacha banye (na/ma ọ bụ tinye onwe m koodu)

Usoro nyocha Javascript

The JS SEO Auditing Usoro ihe ndabere
Ndegharị vidiyo:

Mgbe m na-agafe ma chọpụta, ị maara, dịka usoro m na-aga na ihe ndị a, ihe mbụ m na-eme mgbe niile bụ ịchọpụta nchịkọta - ya mere m ga-achọpụta nke nkà na ụzụ na-eji. Ana m eji ndọtị Chrome akpọrọ Wappalyzer. Kwado ya nke ukwuu. Anyị nwere ike ile ya anya mgbe ihe nkiri ahụ gasịrị - nke dị nnọọ ka ọ dị.

Ọzọkwa, oge ọ bụla ị chọrọ ya, ọ nwere ike ime ka ị na-ada ụda nke ukwuu, n'ihi na ndị ahịa ga-adị ka, kedu n'ụwa ị maara ihe m webụsaịtị wuru na? Na ị dị nnọọ ka ọkachamara. Yabụ ka anyị niile bụrụ ndị dibịa afa!

Mgbe ahụ, m ga-eme mkpagharị saịtị. Ya mere, m na-eji Screaming Frog ma ọ bụ Ahrefs na nsụgharị JS, wee chọọ ụdị njehie ọ bụla nwere ike ịbịa. Ma mgbe ahụ dịkwa mkpa n'ezie bụ nyocha ka esi eme ihe.

Kedu ihe njikwa ọchụchọ Google nwere ruo na ọdịnaya maka ibe ahụ? N'ihi na enwere oge ebe enwere ike ịnyagharị ọdịnaya gị - mana edepụtaghị ya, ikekwe a na-atụgharị ụfọdụ n'ime ya. Ị mara, n'ezie inwe ike ịchọpụta ebe nuances ndị ahụ dị ezigbo mkpa maka ịchọpụta nsogbu gị.
Post Reply