Ko nga puna o te pakitara ko nga korero Instagram me Facebook a KURIER, kua tātarihia mo nga kupu matua e pa ana ki te coronavirus, tae atu ki nga panui a te iwi mai i Instagram mo te hashtag #BeatTheVirus (kua tātarihia ano mo nga kupu matua mo te kaupapa KURIER).
Tukuna te hunga whakarongo ki te mahi tahi me to papaa korero
Akiakihia nga tangata ki te uru atu hokona rarangi tau waea ki te korerorero me te paatai i nga paatai i runga i Twitter, Instagram, etahi atu papaapori pāpori e whakamahia ana e koe.
Ako atu
Te urupare tere ki te raru o te ao
I whakaturia e KURIER te wharangi taunga BeatTheVirus me te pakitara hapori i roto i nga ra o te kati ka timata i Austria i waenganui o Poutu-te-rangi. I korero matou ki a Claudia Privasnik, Kaiwhakahaere Kaihoko Mamati Matua i KURIER, ki te rapu korero mo te kaupapa me te pehea i tere ai te whakarite.

Claudia Privasnik
Claudia Privasnik
Kaiwhakahaere Mamati Mamati Matua i KURIER
He aha to whainga ki te wharangi taunga #BeatTheVirus, me pehea te awhina a te pakitara hapori ki te whakatutuki?
I roto i te raru nui mai i te tau 1945, he nui te kawenga hapori a nga kamupene pāpāho. Ko ta maatau wharangi taunga #BeatTheVirus he paihere nga mea katoa e hiahia ana koe ki te mohio mo te mate mate COVID-19 o naianei. Kei te purongo a matou kairipoata 24/7 mo o matou kaiwhakamahi ipurangi, e tuku ana i nga tohu tohu ora, i nga uiuinga tohunga, i nga purongo o ia ra, me te patai i nga paatai nui mo te whakamaarama i te pihi.
Ko ta matou whainga matua ko te whakamohio ia ra mo te whanaketanga o naianei o nga mate COVID-19 i Austria me te ao katoa, i runga i nga korero pono - ko ta matou koha ki te whakamaarama i te pihi.
Ko te pakitara hapori ka awhina i a maatau ki te hono atu ki to taatau hapori - ki te ako me pehea te whakapau i o raatau waa i te waa kati. Ko te whakaaro kia kaua e kotahi noa te whakawhitiwhiti korero engari me whakatuwhera he korero ma te pakitara hapori.
Ka taea e koe te korero mai ki a maatau mo nga whatunga hapori i whakauruhia e koe hei puna me te aha?
Ko a maatau puna ko Facebook me Instagram - ko enei nga papaaarahi e rua o to tatou hapori me nga papa e rua e whakamahia ana e matou.
Whakaahuatanga o te pakitara papori Kurier #BeatTheVirus e whakaatu ana i nga ihirangi Facebook me Instagram i tukuna e te Kurier me nga panui a nga kaiwhakamahi mai i aua papaaho.
Ko te pakitara hapori KURIER #BeatTheVirus e whakaatu ana i nga ihirangi Instagram me Facebook i tukuna e KURIER me etahi atu kaiwhakamahi.
Me pehea koe e whakatairanga ana i te wharangi taunga, pakitara hapori me te hashtag?
I te wahanga tuatahi o ta maatau kaupapa #BeatTheVirus, i patai atu matou ki nga tangata me pehea te noho ki te kainga. I whakatairanga ano matou i ta matou ePaper hei tango kore utu me ta matou purongo 24/7 COVID-19 i runga i te kurier.at/beatthevirus.
I whakatairangahia te wharangi taunga i roto i te whakaaturanga whakaatu i runga i te paetukutuku KURIER me te kaupapa paapori i te Maehe. Ka whakamahia e a maatau kairipoata me ta maatau roopu paapori pāpori te hashtag #BeatTheVirus i roto i a raatau tuhinga katoa e pa ana ki te COVID-19 me nga panui paapori i runga i Instagram me Facebook.