Много је прилика у којима сам – вршећи студију кључних речи – био веома изненађен оним што корисници питају на Гоогле-у.
Штавише, оно што ме највише изненађује је како алгоритам повезује директну везу тих претрага са фразама теме боље него што могу.
Више није реч о правописним грешкама или грешкама и правописним грешкама , то је чиста креативност у претрагама.
Да ли желите да знате како можемо да вам помогнемо са оптимизацијом вашег пројекта?
Радимо на томе да пронађемо најбоље претраге које ваши потенцијални клијенти користе да би вас позиционирали у тим резултатима.
Затражите понуду за СЕО
✕
Данас ћу са мало хумора листа бројева мобилних телефона поделити једну од ових фраза које сам пронашао радећи анализу кључних речи.
Пре хумора, да разјаснимо озбиљно.
Анализа кључних фраза је – вероватно – најважнија акција пројекта маркетинга на претраживачима (СЕМ), или СЕО или кампање оглашавања на претраживачима (ППЦ)... и не треба је схватити као шалу.
То је, као што му име каже, суштински задатак тражења и анализе оних ВИТАЛНИХ појмова где би наш пројекат требало да се појави када га потенцијални клијент тражи.
✕
Од СЕМ-а сам научио да има предност: потенцијалном клијенту је лакше да вас пронађе баш када има потребу коју нудите.
СЕО анегдота везана за анализу кључних фраза
Смешна анегдота која илуструје како се -понекад - човек осећа веома беспомоћно када се суочи са студијом кључних речи. хттпс://т.цо/дИВиаК0ЗхЕ
Да бих разумео ову анегдоту, желим да разјасним да се суочавамо са стратешким задатком: разумемо како потрошачи траже услугу коју нуди веб локација пројекта која је морала да се промовише путем СЕО-а.
Такође треба напоменути да је еректилна дисфункција проблем који неки људи могу сматрати веома озбиљним и не намеравам да се спрдам са тим, већ с тим како алгоритам „исправља“.
Овај пост служи да са мало хумора илуструје овај веома озбиљан проблем за ове људе.
СЕО процедуре
Много пута сам коментарисао, СЕО је скуп процедура које на основу веб аналитике имају за циљ да побољшају рангирање пројекта за све оне претраге које потенцијални клијенти могу да користе када желе да пронађу производ, услугу или информацију која их интересује. ти.
У овом случају, процес који је при руци повезан је са откривањем и одабиром најбољих речи за претрагу.
Процес истраживања кључних речи у анализи кључних речи за пројекат о еректилној дисфункцији
Еректилна дисфункција или импотенција еригенди (понекад погрешно названа само импотенција)...Као што сваки СЕО професионалац зна, прва ствар је да пронађемо све оне речи које можемо повезати са темом нашег пројекта.
Еректилна дисфункција
сексуална импотенција
Бренд малих плавих пилула, итд...
Након употребе различитих алата за истраживање кључних речи , отићи ћемо на Гоогле АДВОРДС алат за кључне речи и замолити га да „обогати“ тај скуп фраза другим фразама које Гоогле има у свом индексу у вези са онима које сам тражио листа добијена, почињем саму анализу: