3 Sfidat e integrimit të të dhënave me të cilat përballen tregtarët modernë

Buy Database Forum Highlights Big Data’s Global Impact
Post Reply
bitheerani93

3 Sfidat e integrimit të të dhënave me të cilat përballen tregtarët modernë

Post by bitheerani93 »

3 sfida të integrimit të të dhënave me të cilat përballen tregtarët modernë be0f724e3f 1 - Lifesight
Tregtarët e sotëm të drejtuar nga të dhënat kanë një sfidë të rëndësishme me të cilën përballen – sasi të mëdha të dhënash të grumbulluara. Ndërsa të dhënat në vetvete janë një mjet i dobishëm për të marrë vendimet e duhura të biznesit, grupet e të dhënave të ndara krijojnë më shumë sfida sesa zgjidhin. Imagjinoni grumbullin e të dhënave moderne të marketingut. Ka të dhëna nga një sërë burimesh online dhe offline - POS, fushata dixhitale, fushata offline, kartat e besnikërisë, CRM, ndërveprime të tjera online dhe offline.

Për të kuptuar këto grupe të dhënash, tregtarët kanë nevojë për integrimin e të dhënave. Por mekanizmat e integrimit të të dhënave kanë dështuar tregtarët, ose duke krijuar shumë ndërhyrje manuale ose duke rezultuar në kosto të larta IT. Më poshtë janë tre sfidat më të mëdha me të cilat përballen tregtarët kur bëhet fjalë për integrimin e të dhënave të stivës së tyre moderne të marketingut –

1) Saktësia e të dhënave
Proceset manuale shpesh çojnë që tregtarët të punojnë me grupe të të dhënat e numrave të whatsapp më të vjetra pasi këto mjete nuk përditësohen në kohë reale. Për më tepër, kur burimet e të dhënave qëndrojnë në kapanone dhe mekanizmi i pastrimit nuk është i centralizuar, tregtarët shpesh punojnë me grupe të dhënash të pasakta, duke çuar në vendime që janë ose të prapambetura në saktësi ose afat kohor.

Image

2) Proceset manuale
Shumë organizata vazhdojnë të konsolidojnë dhe centralizojnë të dhënat duke përdorur spreadsheets. Kjo rezulton në sasi të tepërta të kohës së shpenzuar për mbledhjen dhe organizimin e të dhënave në vend të analizimit dhe marrjes së vendimeve.

3) Kostoja e kohës
Në një botë marketingu gjithnjë e më në qendër të të dhënave, mbajtja e një tubacioni të dhënash në kohë reale nuk duhet të kërkojë kosto të lartë kohe ose kosto të shtrenjta TI. Me kalimin e kohës, mjetet, shërbimet dhe pikat e të dhënave vetëm do të rriten dhe kjo do të nënkuptonte rritje të mëtejshme të kostove.

Një mekanizëm i centralizuar i integrimit të të dhënave për shpëtim
Ajo që tregtarët kanë nevojë është një mekanizëm i centralizuar i integrimit të të dhënave, i cili mund të shkallëzohet me kalimin e kohës dhe me rritjen e burimeve të të dhënave dhe vëllimit ose nevojave për të dhëna. Platformat e automatizuara për integrimin e të dhënave që thithin, pastrojnë dhe përgatisin të dhëna për analitikë në kohë reale janë një domosdoshmëri në çdo grup martech.

Kontaktoni me Lifesight , ne kemi një zgjidhje të vetme për të gjitha sfidat tuaja të integrimit të të dhënave. A jeni gati të përballeni me sfidat tuaja të integrimit? Ne e dimë që jemi.
Post Reply