Optimizimi i faqes suaj të internetit për motorët e kërkimit është një detyrë e frikshme. Algoritmi i Google merr në konsideratë mbi 200 faktorë të renditjes. Ata rregullisht lëshojnë ndryshime të mëdha algoritmesh. Për të mos përmendur të gjitha përditësimet më të vogla ditore me të cilat duhet të vazhdoni.
Jo kështu me pages-per-click. Edhe pse PPC ndikohet gjithashtu nga ndryshimet e algoritmit, përditësimet janë më pak të shpeshta dhe jo aq shkatërruese sa përditësimet e algoritmit të kërkimit.
Nëse platforma juaj e reklamimit PPC Të dhënat e telemarketingut ndryshon një algoritëm, nuk do t'ju duhet të bëni asgjë dhe reklamat tuaja do të vazhdojnë të shfaqen vazhdimisht pa asnjë problem.
6. Rritni trafikun dhe shitjet
Shumë kompani nisin fushata PPC për të përmirësuar ndërgjegjësimin e tyre për markën. Por ju gjithashtu mund të synoni klientin tuaj ideal që është në procesin e blerjes. Me kartën e tyre të kreditit ende në dorë, ju mund t'i arrini ata dhe t'i çoni në një faqe të uljes së shitjeve.
Flisni për një mënyrë efektive për të rritur shitjet dhe rezultatin tuaj përfundimtar.
7. Retarget klientët e humbur
Kur shikoni analitikën e faqes tuaj, a po merrni shumë trafik të përsëritur? Nëse jo, kjo do të thotë se shumica e vizitorëve tuaj janë të humbur përgjithmonë. Dhe ata nuk do të kthehen për të konsumuar përmbajtjen tuaj ose për të bërë një blerje.
Por PPC ju jep mundësinë të përdorni reklama ri-targetuese për të rimarrë klientët tuaj të humbur. Ju mund të postoni reklama në mënyrë strategjike në faqet e internetit të vizituara nga ky sektor i audiencës suaj.
Krijoni reklama tërheqëse me një ofertë speciale ose bonus si inkurajim për t'i dhënë faqes tuaj një shans të dytë.
Siç mund ta keni mbledhur, PPC vjen në një shumëllojshmëri shijesh. Ja një vështrim në llojet më të zakonshme të reklamave PPC.
1. Kërko Reklamim
Kur shumica e njerëzve flasin për reklamat PPC, ata zakonisht flasin për reklamat e kërkimit. Konkretisht, ata i referohen Google Ads, e cila është një nga metodat origjinale dhe më të zakonshme të PPC.