"Ücretsiz çalışmak" sizi Inc. 5000'e nasıl sokabilir?

Buy Database Forum Highlights Big Data’s Global Impact
Post Reply
liza89

"Ücretsiz çalışmak" sizi Inc. 5000'e nasıl sokabilir?

Post by liza89 »

Sadece bir hizmet sağlayıcı olarak çalıştığım dönemde, " asla bedava çalışma " mantrasıyla yaşadım .

Kariyerimin başlangıcında, herhangi bir işin karşılığının her zaman finansal olması gerektiğine inanıyordum.

Yıllar geçtikçe ödemenin her zaman dolar ve sent üzerinden yapılması gerekmediğini anladım.

İyi yerleştirilmiş ücretsiz bir misafir gönderisi size daha fazla trafik ve görünürlükle geri dönebilir
İyi oluşturulmuş bir örnek, aylarca veya yıllarca daha fazla müşteriyi dönüştürmek için kullanılabilir
Küçük bir tavsiye, daha sonra tam ücretli bir ilişkiye dönüşecek bir ilişki kurabilir
Bu çalışmada belirtilen şablonları ve indirmeleri edinin
Ve diğer tüm çalışmalarımız doğrudan gelen kutunuza

E-posta Adresi

Abone
Size spam göndermeyeceğiz. Dilediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edin.
Hala hiç kimsenin tamamen bedava çalışması gerektiğine inanmıyorum.

Ancak ödeme birçok farklı şekilde gerçekleşebilir ve acil mali tazminatın ötesine bakmamız gerekir.

Ücretsiz bir teklifi daha sonra finansal bir Doğru Cep Telefonu Numarası Listesi ödemeye dönüştürmenin en etkileyici örneklerinden biri Growth Tools'dan geliyor.

Küçük işletme sahiplerinin önemli büyüme görevlerini halletmelerine yardımcı olmak için bir dizi küçük, ücretsiz araç sunarlar. Bu araçlar, sitelerindeki en çok ziyaret edilen sayfalardan bazılarıdır.

Bu ücretsiz araçların neden bu kadar iyi çalıştığını ve kendi işlerimize neler öğrenip uygulayabileceğimizi anlamak için bunları daha detaylı incelemek istedim.

Image

Hadi başlayalım.

İçindekiler
Büyüme Araçları Nedir?
Ücretsiz örnekler yerine ücretsiz araçlar
Daha geniş bir kitleye hitap etmek
Rekabeti baltalamak
Doğru araçlar insanları tekrar tekrar geri getirir
Segmentasyon ve trafik şekillendirme
Ücretsiz eğitim yüksek biletli huni
Tam Büyüme Araçları Büyüme Modeli
Büyüme Araçları Nedir?
Growth Tools, pazarlama eğitimine adanmış bir sitedir. Kurucu Bryan Harris'e göre temel hedefleri, kitlelerinin 100 milyon doların üzerinde ek satış elde etmesine yardımcı olmaktır.

Pazarlama araçları pazarlama
Bunu çeşitli varlıklar aracılığıyla yapıyorlar.

Tahmin edebileceğiniz gibi, küçük işletme sahiplerinin gelirlerini artırmak için temel eylemleri ve yaklaşımları ana hatlarıyla açıklayan bir blog var.

Bryan Harris'in golleri
Bunlar genellikle, bilgilerin eyleme dönüştürülmesini kolaylaştırmak için bir dizi indirilebilir varlığı içerir.

Hangi koçluk şirketi yüksek bütçeli bir koçluk teklifi olmadan tamamlanmış sayılmaz ki?

Şu anda her şey standart gibi görünüyor, değil mi?

İşte Growth Tools'un farkı burada ortaya çıkıyor.

Growth Tools'u duymadıysanız, ancak Bryan Harris ismi size tanıdık geliyorsa, bunun nedeni kendisini daha önce VideoFruit adlı girişiminden tanıyor olmanız olabilir.

Bryan, VideoFruit olarak başarılı kurslar ve eğitimler yayınladı. Videofruit artık Growth Tools. VideoFruit.com'a gidin. Ve Growth Tools ana sayfasına ulaşacaksınız.

Ve 2020 yılında Videofruit, Inc. tarafından ABD'nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olarak tanındı.

Inc. 5000'e Giriş
İşte mesele şu.

Küçük işletme danışmanlığı söz konusu olduğunda rekabet eksikliği yoktur. Growth Tools da yüksek ücretli koçluk sunarak öne çıkmaz.

Bu, sektörde olağan bir durum.

Peki Growth Tools neden en hızlı büyüyen markalardan biri olarak tanınıyor?

Peki, onlar diğer rakiplerinden farklı olarak ne yapıyorlar?

Eh, büyük ihtimalle sahne arkasında pek çok ekstra eylem gerçekleşiyor.

Ancak, onlara rekabette bir adım önde olmalarını sağlayan en belirgin farklardan biri de ücretsiz araçları kullanmaları.

Daha önce freemium ürünleri tam bir büyüme çalışması olarak ele almıştım.

Ancak henüz ücretsiz araçların daha küçük tekliflerinden bahsetmedim.

Ve Bryan ve ekibinin bu araçları düzenleme şeklinin inanılmaz derecede akıllıca olduğunu düşünüyorum.
Post Reply